Ja! Een adviesgesprek met Pigmans Installatietechniek is GRATIS en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast en er zitten geen addertjes onder het gras. Wij komen bij jou thuis om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens maken wij (als je dat wilt) een GRATIS en vrijblijvende offerte, zodat je er nog eens rustig over na kan denken.
Nee, dat is een fabeltje. Vroeger gebruikte airco's veel stroom, maar de modellen die Pigmans Installatietechniek installeert, zijn zeer energiezuinig. Het is zelfs goedkoper om je woning te verwarmen met een airco dan via een cv-ketel, zo zuinig zijn de airco's van tegenwoordig. Wil je meer weten? Bekijk dan onze airconditioning pagina of neem contact op.
Er zijn diverse belangrijke zaken waar je op moet letten bij de keuze van een warmtepomp. Bekijk onze warmtepomp pagina voor meer informatie of neem contact op voor een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek bij jou thuis.
Ja, hoewel wij in Oss (Noord-Brabant) zijn gevestigd, leveren wij met een groot team van vakbekwame installateurs onze diensten en producten door heel Nederland. 
Ja, dat kan, maar de overheid heeft als doel gesteld dat in 2050 geen nieuwe cv-ketels meer geleverd mogen worden. Vanaf 2026 is het bij wet verplicht bij vervanging van je cv-ketel om dan te kiezen voor een hybride ketel i.c.m. een hybride warmtepomp. Het is dus erg belangrijk dat je je hierover ruim vooraf goed laat informeren door een specialist zoals Pigmans Installatietechniek. Heb je hier vragen over? Neem gerust met ons contact op, zodat wij samen met jou een plan kunnen maken dat past bij jouw situatie.